Rezervasyon & Bilgi0 (532) 237 5127
,

Gaziantep Oto Kiralamada Araç Kiralama Süre Uzunluğu

Eğer devamlı bir arabaya ihtiyacınız yoksa bir arabaya sahip olmak yerine araç kiralamak her zaman daha avantajlıdır. Bir araç sahibiyseniz, güvenli bir sürüş için zamanında aracınızı bakıma götürmeniz, kazalara karşı kasko ve zorunlu trafik sigortasını yaptırmanız, ayrıca yıllık vergilerini ödemeniz gerekir. Eğer herhangi bir nedenle aracınız tamire girerse, bu sürede araçsız kalmanız da büyük bir olasılıktır. Oysa istediğiniz süre kadar araç kiraladığınızda, sizin yapmanız gereken tüm bu işlemler ve ödemeler, araç kiralama firmaları tarafından yapılacaktır. Sizin kusurlarınızdan kaynaklanmayan bir kazanın olması veya aracın yolda kalması durumunda ise araç kiralama firması size hemen yeni bir araç tahsis edecektir.

Öznur Oto Kiralama olarak firmamızın sahip olduğu araç filosunun tamamı; dizel motorlu, modelleri sürekli yenilenen ve bakımları yetkili servisler tarafından yapılmış binek, lüks binek ve panelvan araçlardan oluşmaktadır. Araçlarımızın kaskoları ve zorunlu trafik sigortaları tarafımızdan yapılmakta ve size tam dolu depoyla teslim edilmektedir. Aracın herhangi bir sebeple yolda kalması durumunda ise, size sunduğumuz yol yardım hizmeti ile aracın markasına göre profesyonel bir ekip olay yerine gelecek ve anında müdahaleyi gerçekleştirecek, tamir imkanı yoksa araç çekilecek ve size aynı model yeni bir araç teslim edilecektir.

570

Firmamızda araç kiralama süreleri ise 24 saatten başlayıp, 30 güne kadar uzamaktadır. 30 günden daha uzun kiralamalarda süre yenilenen sözleşme ile her ay uzatılır. Uygulanan fiyatlar ise, 1-3 gün, 4-7 gün, 8-15 gün, 16-21 gün ve 22-30 gün olarak ayrı, ayrı dilimlendirilmiştir. Uzun süreli araç kiralama fiyatları, günlük kiralama fiyatlarından farklılık gösterir. Size özel fiyatlarımızı öğrenmek için şubelerimizi aramanız yeterli olacaktır.

Yorum Yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

DMCA.com Protection Status